BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sâmbătă, 10 martie 2012

Vei fi?..

"Inchide usa cu piciorul si se indreapta spre fereastra ca sa traga perdeaua. El o prinde, incearca s`o traga spre pat. La inceput ea il respinge, dar imediat il strange la piept si apoi il impinge la perete. El ii prinde fata in palme. Ea ii desface cureaua si lasa sa`i cada blugii. El ii scoate camasa, fara sa mai tina cont de nasturi.Isi ating usor buzele intredeschise.Ea ii trece un brat pe dupa gat, el o ridica in brate, iar ea isi incolaceste picioarele in jurul lui.

Dupa o scurta lupta cu sutienul, incepe sa`si plimbe degetele pe sanii ei, coboara pana la pantecele gol, apoi si mai jos. Se aude un geamat de placere. Doar tu si eu. Numele ei soptit la ureche. Mainile reci ii mangaie trupul, urca de`a lungul spatelui. Ea se ridica deasupra, dar el o aduce aproape de el si o ia in brate. Ea isi tine rasuflarea, muschii i se contracta si e strabatuta d un frison ca gheata, apoi de o unda de foc. Ea se agata acum de tot: de parul lui, de mirosul pielii, de gustul buzelor sale. Inima ii bate atat de repede incat aproape o doare, dar n`ar vrea ca aceasta clipa sa se termine."



Guillaume Musso - "Vei fi acolo?"

miercuri, 7 martie 2012

Manon Lescaut

Prima data cand am auzit de Manon Lescaut a fost cand am citit "Dama cu camelii". "Manon Lescaut era cartea pe care o citea Marguerite Gautier, eu, fascinata de curtezane, repede am luat si aceasta carte.
In "Manon Lescaut" am descoperit un barbat pe care, recunosc, l-am catalogat gresit, avand impresia ca naivitatea sa e fara limita. Acest barbat, nu facea decat sa iubeasca, sa iubeasca cu toata fiinta sa, sa adore, sa renunte la familie, prieteni, sa evadeze din inchisoare si sa recurga la inselaciuni, totul pentru a fi langa cea care ii furase inima.Ea, Manon Lescaut, fiind o femeie cu moravuri usoare, parea ca doar profita de tot ce facea cavalerul de Grieux pentru ea. In ciuda inselaciunilor ei, Manon il iubea, facea toate aceste lucruri doar pentru a-i usura situatia iubitului ei. Apoi, m-am gandit daca el ar renunta la tot pentru mine, prin faptele sale am primit un raspuns multumitor.

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Cel mai mult.



"Te plac, plac, plac..da` in alt fel..nu stiu cum sa-ti explic.."


Mai mult de atat nu am reusit sa scot de la tine, toate astea, exact acum o luna, in jurul orei 23.00, ma tineai de mana, aveai emotii si ma priveai stingherit.Eram atat de relaxata in preajma ta, ma linistea privirea ta calda. A trecut o luna, mult, ar spune unii, insa mie mi se pare ca a trecut o zi, doua.Totusi, imi esti atat de apropiat de parca ne stim de o viata, am crescut impreuna si ne stim toate secretele. Eh, asa este. In acelasi timp imi esti si cel mai bun prieten, exact cum ti`am cerut.O luna, in care s`au intamplat atat de multe lucruri..lucruri atat de rele peste care am trecut impreuna, iar mie nu`mi pare rau, am ramas cu ce`i mai bun din toate astea, cu tine.As face la fel daca s`ar mai intampla inca de 100 de ori si stiu ca si tu ai face la fel.Vreau sa`ti multumesc ca ai avut rabdare si incredere, ca mi`ai fost alaturi, ca ma faci sa rad exact atunci cand sunt intr`o criza de nervi si imi vine sa te omor..bine, trec peste asta.Stii ca nu pot fi suparata pe tine si stiu ca tu nu poti sa ma minti, stiu ca ma iubesti, ma respecti si iti vine sa`ti dai pumni in cap cand ma superi. Stiu ca incerci sa numai fumezi pentru ca ti`am cerut asta, stiu ca esti "cel mai fericit om de pe Terra" cand esti alaturi de mine + o bere. Stiu ca iti place sa dansezi cu mine pana la epuizare, stiu ca ti`e dor de mine chiar daca au trecut doar doua ore de cand m`ai vazut ultima data, mai stiu ca ma respecti, ca ma iubesti si ca ma accepti asa cum sunt. Te iubesc cel mai mult.



....and if I lose you, I will regret that for the rest of my life!

joi, 4 august 2011


Am ceva in minte. Ceva..superb. Problema e ca nu stiu cum sa incep.Mi-e greu, nu-mi gasesc cuvintele. Adevarul e ca toti avem o latura sensibila, care poate fi atinsa usor sau mai greu in unele cazuri, depinde de firea omului, insa atunci cand vine vorba de o poveste de dragoste si cel mai impietrit suflet varsa o lacrima cand fata moare de leucemie sau, dupa caz, zambeste la un happy end. Pe zi ce trece observ ca oamenii din jurul meu vorbesc din ce in ce mai mult despre dragoste. Dezamagiti, indragostiti pana peste cap, intampina dificultati, sunt stresati din lipsa de comunicare, fiecare are ceva de povestit in legatura cu asta. Fiecare dintre noi am fost indragostiti macar odata, e imposibil sa nu putem relata ceva despre dragoste.Eu pot spune ca dragostea doare, enerveaza, streseaza, dezamageste, increteste frunti, sfasie inimi, asta cand nu stii sa vezi partea frumoasa.Esti iubit si iubesti.Zambeste, nu toti avem privilegiul de a nu fi inselati. Ar trebui sa-ti multumesc pentru felul in care-mi spui "Te iubesc!"





Pentru ca dragostea i`a facut rau fara mila..

luni, 23 mai 2011

Ea.


Stii, chiar iti simt lipsa. Chiar acum am un nod in gat si sunt gata sa plang, fac asta de fiecare data cand imi apari in minte..imi doresc atat de mult sa te intorci..mi-am amintit pana si faptul ca-ti placeau ouala decorate cu flori pe care le faceam de Paste, iti placea sa-mi faci cadori asa, pur si simplu, iti placea sa ma bati la cap toata ziua, strugurii si visinele mele, ma terorizai cu culoarea roz, imi e atat de dor de tine, crede`ma te vreau inapoi macar pentru o zi, sa facem tot ce ne placea noua sa facem..iti multumesc pentru ca mi-ai fost mereu alaturi...imi e dor de tine...

N`o sa uit niciodata ca mi-ai fost prietena inca de atunci cand am inceput sa fac primii pasi...

marți, 26 aprilie 2011



Si ea pleca, uita, alerga spre acelasi loc in care linistea domneste, sau cel putin mintea ei devenea mai limpede, plangea, dar se intorcea la tine. Te strangea in brate cu dor, ca si cum ar fi trecut o eternitate, iti amintesti? O lui de mana si o sarutai pe frunte, ii stergeai lacrima care se prelingea usor pe fata ei, ii spuneai ca totul va fi bine, ca tu o iubesti, ca mereu o sa`i fi alaturi. Si te tinea de mana pana adormeai, iti mangaia parul si iti saruta gatul, ar fi ramas cu tine o vesnicie si ti-ar fi spus ca tu esti cea mai perfecta persoana pe care o stie, ca viata ei ar fi pustie si lipsita de culoare fara tine, ca vantul nu ar mai sufla la fel in urma plecarii tale...si da, ar fi facut`o...dar s`a razgandit atat de repede...

vineri, 25 martie 2011

Ih.


Sa zic cum ma prinde lenea?
Sa tac ascunzand in mine iluzii?
Sa mint fara nerusinare?
Sa insel fara remuscari?
Sa plec departe?
Sa renunt?
Sa nu privesc in urma?
Sa uit deodata tot?
Sa am incredere?
Sa iubesc? Pe cine?!
Sa-mi revars ura pe cine nu trebuie?
Sa raman la fel de pasiva?
Sa-mi pese?
Sa iert?

Oricum n`o sa ajung in rai..

vineri, 18 martie 2011


















Si cum azi..
Azi.
Ok.Gara, plictiseala..si Eminescu`mi soptea`n ureche:
"Am chef sa stau pe`o linie, e calda, stiu..eh. Da` daca vine?
-Cine?
-Cum cine?!
-Vine..si vreau sa`mi aud oasele trosnind sub el, sa ma loveasca cu salbaticie, sa imi arate dorinta, pasiune, sa`mi sopteasca cu un suier ca ma iubeste, sa vinaaa, sa vina repede.."
-Taci tu!
-Cu pasiuuunee, cu dorintaaa...
-:-/
-Uite ca vine:)
-Nici nu l`a anuntat:-/
-Eu despre ce vorbeam?:-/
-Aaa..mda. Naah bine.La ce linie vine?!
-5.
-Frateee!
-Eu nu ma pot urca:|
...si numai cu pasiune n`a venit!"

Mda.Stiu ca te`am zapacit cu chestia asta:))

luni, 14 februarie 2011

I hate Valentines Day.






Desire.Passion.Heart beats.Long nights.Confessions.Always together.Emotions.Illusions.Tears.Pain.Kisses and hugs.Sunset.Chocolate.Flowers.Feelings.Lips and eyes.Touch.Affection.Credit cards.Cars.Pieces of our heart.