BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 15 septembrie 2010

Ca totul se poate schimba peste noapte..

Ea? Ea era o fata simpla, fara prieteni, fara familie si singuratica.Nimeni nu o baga`n seama, nu vorbea cu nimeni, iesea doar seara pentru a nu fii recunoscuta.Ultimul sau an de liceu se anunta a fii cea mai urata perioada din viata ei, avea sa ramana`n ultima banca, sa atraga priviri, sa fie numita "ciudata" in continuare..dar ea nu facea nimic ciudat, faptul ca era singura nu i se parea un lucru ciudat.Aproape ca nu zambea niciodata, decat atunci cand il vedea pe el.
Dar el? El era un fel de crai, unul pe care nu`l puteai cucerii cu una cu doua, era mandru si nu dadea importanta fetelor, cu atat mai putin ei.Era mereu preocupat de fotbal, masini, si prietenii lui.
Cea mai mare dezamagire pentru el a fost atunci cand a trebuit sa se mute pe o alta strada, lasand prietenii, magazinul din colt, si camera cu geam la strada pe care`l sarea deseori, in urma.O alta dezamagire a fost atunci cand a aflat ca vecina lui va fii ea.

Intr`o dimineata, l`a vazut iesind grabit din casa, alerga spre scoala, ar fii vrut sa`l strige, dar i se taiase rasuflarea.Si totusi era atat de fericita stiind ca`l are mai aproape cu o strada..
La scoala era mereu singura, era obisnuita sa se strige dupa ea "ciudato", asta nu o mai deranja, iar faptul ca el statea cu o banca in fata ei o multumea pe deplin.
Asa a continuat aproape un semestru, zilele deveneau tot mai friguroase, mai scurte, noaptea i se parea un secol...iar intr`o noapte, BUF!
Se ridica incet din pat si se indrepta spre geam, casa lui era`n flacari.Alerga desculta pana la el, insa nu avea pe unde intra, gasise un geam deschis, era decisa sa`si riste viata pentru el, pentru ca el era singurul motiv pentru care respira, in ciuda tipetelor mamei sale, ea intra.Il gasise printre fum in camera, pe jos, respira incet si o prinse de mana.Intre timp echipele de salvare au ajuns, au reusit sa stinga in mare parte incendiul, intrase dupa amandoi, erau teferi, dar parintii lui..
El s`a ales cu rani si arsuri, ii pierise toata frumusetea, era..un monstru.Dupa pierderea familiei sale a urmat o perioada trista, grea si plina de lacrimi.O ura pe fata.Ii reprosa mereu asta.Prefera sa moara.Insa ea era singura care vorbea cu el si incerca sa`l ajute.Nimeni nu`i era alaturi.El prefera sa ramana singur, chiar daca locuia in casa ei.
Curand si`a dat seama cat de mult incearca ea sa`l ajute, acea fata neinsemnata, simpla, ciudata...era cea care`l ajuta moral, si se intreba ce ar fii facut daca ea nu ar fii fost.A invatat sa pretuiasca ceea ce are, a invatat ca un suflet nevinovat e mai important decat un meci de fotbal, o masina, sau prieteni falsi.A inceput sa iasa din nou afara, insa nimeni nu se apropia de el..asa ca o strangea pe ea tare de mana si o ruga sa nu`l paraseasca vreodata.
Dupa cateva operatii estetice, a inceput sa fie din nou el, dar nu a uitat cine a fost langa el atunci cand i`a fost greu.Ii multumea zi de zi...Iar acum o iubeste nespus.

0 comentarii: