BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 12 decembrie 2010

Sec.




Cand esti plin de iubire si n`ai cui sa`i daruiesti, cand esti plind de dorinta si totusi nu`ti doresti nimic, cand ura iti cuprinde sufletul si n`ai cum s`o alungi, cand tradarea nu o poti ierta, cand speri la nimic, cand plangi fara motiv, cand strigi in gura mare ca tie iti pasa iar el nu te aude, cand alergi fara o tinta, cand vrei dar nu poti, cand spui nu si ar fi trebuit sa spui da, cand lor nu le pasa iar tu vrei sa`i strangi in brate, cand te cearta, cand iti reproseaza, cand esti mintit cu nerusinare, cand razi fara motiv, cand increderea dispare, cand nervii te fac sa ranesti persoane importante, cand esti inteles gresit, cand trebuie sa renunti la prietenie doar pentru un moment de placere, cand ranesti fara sa`ti dai seama, cand tot ce faci iti iasa pe dos, cand vrei sa fie bine dar sfarseste rau, cand nimeni nu asculta atunci cand ai ceva de spus, cand te implici degeaba, cand te razbuni pe cei nevinovati, cand reusesti sa ranesti doar pentru a te distra, cand..


Si acum iti pun o intrebare tampita: Asta numesti tu viata?

"Moartea, inevitabilul sfarsit a tot ce exista..Era in el insusi.O simtea.Daca nu azi, maine..daca nu maine, peste treizeci de ani.Nu e tot una? Muncesc, urmaresc un tel, dar am uitat caa totul duce spre moarte!" - Lev Tolstoi.

1 comentarii:

Unknown spunea...

Oh... cu siguranta oamenii gresesc... Dar de ce sa privim la oameni cand avem un model, un exemplu personal, cum sa traim viata, de ce asa si nu altfel... ? Suntem in secolul 21 ! In comparatie cu cei din epoca de piatra noi avem acces la informatii care pt ei erau SF-uri...! In aceste imprejurari evident ca putem folosi acest avantaj cautand informatii de la surse credibile. Care e adevarul dintre toate descoperirile? Care e sursa de informatii cea mai credibila? E cea care a dovedit, dovedeste si va dovedi indiferent de generatie. Ce inseamna aceasta? O informatie noua trebuie verificata! Biblia! Contine 66 de carti, supranumita si Sfanta Scriptura. Exact la mijlocul ei exista un verset ciudat. De ce tocmai acest verset? De ce tocmai in mijloc? Psalmul 118 la versetul 8 spune: "Mai bine este sa cauti un adapost in Domnul, decat sa te increzi in om;".