BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 19 decembrie 2010

Emotii.


Emotii, dar nu de toamna, nu de iarna sau altceva.Stateam posomorata`n pat, cu febra, frisoane si tot ce aduce cu ea o gripa.
-"Roxiiiii, am serbare.."
Perfect.Parca n`as lasa patul..dar nici sa`l las singur la serbare.Stiu cat de importante erau pentru mine, cum as fi putut sa nu`l insotesc? Ok.Ma imbrac cu greu, imi iau si tocuri sa par mai inalta, nu de alta dar dadeam ochii cu diriga care de fiecare data cand ma intalneste imi aminteste ca nu am mai crescut, nici macar nu m`am pieptanat si aveam parul ca o capita de fan, dar...raceala asta!
Ok.Urc scarile fostei mele scoli, deschid usa, nu intru bine si dau peste bradul care`l impodobeam cand inca eram pe acolo, il cunosc atat de bine dupa crenguta indoita...tremur, intorc privirea si apare si fosta mea diriginta..
-Hai, hai Roxana, ai ajuns?
Cu greu dau din cap si urcam scarile impreuna.Surpriza, serbarea avea loc exact in fosta mea sala de clasa, sala de romana.
Deschid usor usa si intru, erau atat de agitati incat au doborat un bradulet, ies pe coridor..si parca ma vedeam.Imi aminteam cate batai, plansete, rasete si certuri au mai fost in fata acelei sali si parca ma bufnea rasul..dar in acelasi timp si lacrimile.
Ok.Intru din nou.Pasesc usor pe podeaua care scartaia si toate privirile erau indreptate catre mine.Teama.Ma asez exact in fosta mea banca, a treia de la usa.Inca erau insemnarile mele imprimate`n banca si abtibildul cu Superman.Eram atat de emotionata.In cateva minute intra si cativa dintre profesorii care m`au invatat ce e mai bun, cea ce stiu, m`au invatat sa fiu eu.Simteam cum imi sarea inima din piept cand exact fosta profesoara de biologie s`a asezat langa mine si mi`a strans mana cu caldura..( daca ar sti cate probleme am acum la biologie)..
Ok.Totul e pe cale sa inceapa.Doamna diriginta imi zambeste cu multumire.
A fost atat de..simpla serbarea..cateva cantece, poezii, o sceneta bine structurata, dar pentru mine a insemnat atat de mult..si ma chinuiam atat de mult sa ma ascund de privirile celorlalti..si totusi imi era atat de greu, chiar incercam, insa am cedat.Lacrimi.

[In ultimul timp, cam asta fac.]

1 comentarii:

Anonim spunea...

nota 10*.....m-ai facut sa imi amintesc si eu cu drag acele momente....nepretuite acum....