BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 15 octombrie 2010

Acolo si nicaieri.


[A fost prima data cand am visat ceva atat de ciudat, ciudat pentru mine.Nu credeam ca as putea visa asa ceva.]

Ma cufundam printre randuri, iar somnul imi statea langa ureche.Ma gandeam ca nu trebuie sa adorm, eram mult prea fascinata de iubire, magie, fictiune si realism.Credeam ca sunt atat de treaza, de lucida, credeam ca sunt acolo.

Era un bal, asa ca in basmele lui Andersen sau Ispirescu, magia plutea in aer, printese, printi, zane bune, ursitoare, mese lungi cu bucate alese, totul parea atat de real..iar eu priveam din umbra, aveam o anumita tristete in privire, si simteam cum inima imi sare din piept de teama sa nu fiu vazuta.Eram foarte straniu imbracata, si ma intrebam eu de ce nu particip la bal? De ce nu am si eu o roche lunga si viu colorata ca celelalte printese, de ce nu am pasit pe covorul rosu alaturi de un print, de ce stau in intuneric, de ce nici macar in vis nu puteam fi fericita? Si nu gaseam vreun raspuns..Eram fascinta de dansurile lor, acele dansuri cu pasi atat de corecti, pe acea muzica imbietoare, imi placea sa vad cand schimbau partenerii, cand printesele erau conduse la locul lor dupa dans si le era sarutata mana.Chiar daca nu participam la bal, ma simteam atat de bine, atat de increzatoare...
M`am trezit atat de brusc, incat m`am enervat, vroiam sa stiu cum se termina toata aceasta poveste, ce rol am eu acolo si de ce am visat asa ceva?...Si telefonul suna..

Concluzie: Cand dormi, inchide`ti telefonul.S`ar putea de devii o printesa.

0 comentarii: