BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 20 septembrie 2010

Viata pe care nu mi`o doresc.

Am primit`o, dar am primit`o degeaba.Inteleg ca nu reusesc sa fac nimic bun cu ea.Si imi retrag cuvintele, gandeam prost cand ziceam ca exista prietenie, iubire, pace, incredere si alte bazaconii de acest gen.Nu sunt facute pentru mine, sau eu nu sunt facuta pentru ele.Si eu nu am texte`n cap gen "viata e o curva", gresit.Viata e asa cum ti`o faci iar eu o fac de rahat.Viata? As renunta la ea destul de usor, pentru ca, sincer, nu prea am nevoie de ea.Oricum am de gand sa mor pe la vreo 30 de ani, Claudia stie.Am zis, bine, e doar o perioada tampita si trece, dar nu.Am gandit prost.Viata nu conteaza atat de mult, viata e doar o scara cu multe trepte pe care tu trebuie sa le urci, daca nu ai ajuns in varf, te`ai chinuit degeaba.Si atunci, eu de ce sa incerc in zadar?
Orice fac, e degeaba si spre final ajung sa sufar.Bine, asta nu are legatura.Si cand ti`se pare ca totul e perfect, viata, de parca am avea nevoie, ne trezeste si ne arata cruda realitate.Si inca odata iti dai seama ca traiesti degeaba.
Ar merita s`o vinzi, s`o pui in mana diavolului!



( Nu o sa inchid blogul, o sa`mi aminteasca de vremuri bune, dar nu o sa mai postez...presimt ca nu o sa mai am inspiratie, sau o sa scriu aberatii, cum fac de obicei)

"Nu sta..."

0 comentarii: