BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sâmbătă, 28 august 2010

Ai grija ce`ti doresti, s`ar putea sa se`ntample.

-Bine, bine! Lasa totul asa, lasa`ma`n pace!
-Cum sa te las?! Ce ti`am facut? Niciodata nu esti multumita!
-Ce nu`ntelegi? M`am saturat!
-Tu nu te gandesti la nimeni decat la tine, nu iubesti pe nimeni, nu intelegi ce inseamna iubirea, esti ca si tactu`!
-Ti`am zis eu sa ma faci cu el? Daca vroiai un copil normal trebuia sa cauti un om normal! Uita ca`s fiica ta! Uita de tot, m`am saturat, ce parte nu`ntelegi?!


*Cam asa decurge cearta intre cele doua, ambele cu lacrimi in ochi, urland cu toata puterea una catre cealalta.



-Pe tine te am, tot ce fac, fac pt tine, si tu..
-Omoara`ma atunci! Infiaza pe altcineva, oricum nu`ti doresti un "drac", asa cum ma alinti tu, langa tine.
-Sa nu mai astepti nimic de la mine, niciodata!


*Dupa 10 minute.Fata, intinsa`n pat.


-Inca o cearta, o urasc, nu o mai suport, ma aduce in pragul disperarii.Vreau sa mor, sa...sa fiu eu si...eu si atat! Ma gandesc cum ar fii daca as murii, daca...


*Se gandeste ca acum, ar fi ideal sa moara, oricum isi doreste de mult, oricum ea nu poate iubii pe nimeni, cum spune mama sa, oricum ea...ea vrea sa moara.Se ridica usor din pat, ajunge la cutiuta cu medicamente.

-Nu, nu asta.Da, asta. 1, 2, 3, 4....7, 8.Perfect! Le iau cu Cola!

*Se aseaza in pat, lacrimile dau buzna pe fata sa palida, asculta melodia ei preferata, ultima dealtfel, asteapta sa moara, insa, deocamdata, fara niciun rezultat.


*Dupa 10 minute

-Capul imi vajaie, in stomac simt un vartej, nu`mi pot misca mainile, ce se`ntampla? Mor?!


*Apare mama ei.

-Bine, uite, imi pare rau, nu trebuia sa spun asta, ma scoti din sarite uneori.Esti fica mea, te iubesc asa cum esti.

*Fata murmura ceva, dar nu intelege nimic.

-Ce s`a intamplat cu tine? Te simti rau?

*Observa medicamentele langa pat.

-DUMNEZEULE, NU!

*Plange, o strange`n brate.Fata era palida, privea intr`un singur colt iar din cand in cand ii curgea cate o lacrima.In cateva momente este dusa la spital, fiind in coma i`se deruleaza momente din viata ei, de cand era mica, cand mama ei o invata sa mearga, cand o ducea`n parc, primul ei sarut, pana si ultima certa cu mama ei.Apoi vede cu cata durere plange mama ei, simte cum o strange el de mana, aude vocea doctorului care spune:

-Facem tot ce putem, sa speram ca va fii bine.


*Acum isi doreste sa ramana cu ei, sa uite cele intamplate, insa era invaluita intre lumina si intuneric, iar decizia finala nu era a ei.Lupta nu s`a terminat, se zbatea intre viata si moarte, incerca sa deschida ochii, sa se miste, sa spuna, macar pt ultima data, ca`i iubeste enorm, ca are si ea sentimente la fel ca si ceilalti.In zadar.Dupa cateva momente s`a asternut o liniste asurzitoare si o bezna de nedescris.Nu stia ce s`a intamplat, daca inca traieste sau nu.Simte doar caldura mainilor lui.

*Dupa 2 zile

Asezata intr`un sicriu, imbracata`n alb, inconjurata de multime, mama care plange, el care o priveste fix, preotul care canta si o stropeste cu ceva urat mirositor.Tot ce vede i`se pare un vis, un cosmar mai bine zis, o priveste pe mama ei, vrea sa o mangaie, insa privirea ei o sperie si o intristeaza.Se retrage catre el, ar vrea sa`i spuna ceva, sa`i spuna ca el era tot ce avea mai bun si mai sfant pe lume, dar nu putea, ceva o tragea inapoi.

*Dupa o ora

Aude tropote, urlete, vocile celor dragi, simte o durere cumplita in piept cu fiecare bolovan de pamant aruncat peste sicriu, insa nu vede nimic.Usor, tot zgomotul acela ingrozitor s`a dus.Nu aude, nu vede si nu mai simte nimic....
S`a terminat.

1 comentarii:

RaZvY spunea...

deci ce imaginatie bestiala ai fatoo :X
wow! super poveste!