BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 12 iulie 2010

Da, poti!


Mi`e dor...mi`e dor de ce?!
De ceva ce nu exista cred, de ceva care nu a fost niciodata, si nu`nteleg, totusi, care e problema mea?! Daca am exact ceea ce vreau, daca sunt cu el, daca am atatia prieteni care tin la mine, daca...daca.
Si totusi, acel gol, ramane gol.Poate lipseste ceva, dar ce? Poate nu`nteleg eu sau poate e doar o iluzie sau poate sunt nebuna:-/ sau poate..
poate nimic.Si o parte din mine se simte ca naiba, iar cealalta radiaza de fericire..


Da, simt cum imi pierd si ultima suflare, cum totul se preface`n scrum, cum intunericul domina lumea mea, o lume in care traiesc doar eu si atat, o lume in care nimic nu ma poate oprii.Si ma aud in ecou, si ascult ultima melodie ascultata atunci cand inca eram atat de plina de viata, si inca ascult...nu`mi dau seama ce se intampla insa stiu ca numai dureaza mult, vreau sa alerg..dar simt ca nu am picioare.Si ce sa mai zic? Nu cred ca ar mai fi ceva de spus..sau poate ca da, sau poate ca numai conteazaaaaa!! Si nu pot, nu pot sa fac ceva, vreau doar sa fiu singura intr`o liniste deplina..departe de tot, departe de toti si toate, departe de tot ceea ce ma indispune zi de zi, departe de aceasta insuportabila lume.Inconjurata de atata lume, dar ce folos? Pana la urma tot singura sunt.Si da, imi zic.."Da Roxy, incearca`n continuare, continua!"......

0 comentarii: