BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 28 aprilie 2010

N-am luat-o razna, de ce nu ma crezi?



OK.Am zis ca o sa rezist,
Dar imi ceri prea multe.
Nici nu-mi placi.
Nici nu-mi pasa.
Nici macar nu am timp.
Miscari brutale,
Priviri indecente,
Atingeri indiscrete,
Recunosc, cer prea multe.
Recunosc, am pupilele sedate
Dar de la treburi complicate.
Ai grija, totul e greu.
Ce scoala?!
Ce nervi?!
Nu urla.Nu tac.Nu te privesc.
Nu sta.Nu te uita.Nu atinge si nu ma enerva.

by me`.:)

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Gandesc la rece cand inima imi fierbe.


Mi`ai adus aminte de tot ceea ce insemna " noi". Iubirea inseamna mai mult decat un simplu sarut sau o privire fixa, iubirea inseamna mai mult decat simpla propozitie pe care o auzim mereu spusa cu usurinta: " Te iubesc..!" Lucrurile frumoase sunt usor de spus chiar daca nu le simtim, iar cand trebuie sa recunoastem ceea ce simtim suntem stingheriti si nu ne dam seama ca celalalt asteapta ceva mai mult din partea noastra. Uneori nu ne dam seama de ceea ce simtim decat atunci cand vedem persoana iubita cu altcineva si apare renumita "gelozie". In scurt timp iti vei da seama ca aceasta gelozie este inutila atunci cand exista increderea, si serveste doar pt a demonstra iubirea noastra.Anyway...iubirea e iubire.
[ Poza nu are nici`o legatura cu subiectul]

joi, 22 aprilie 2010

Relaxare in ultimul hal.

Pentru ca azi a fost greva..ce sa fac?!

Lenevesc cum stiu mai bine. Ploua, picurii imi bateau in geam nestingheriti, am decis sa citesc ceva dar m-am plictisit repede. Tv? hmm..nimic interesant. Sa ma ridic din pat, nici vorba.Ma gandeam ca ar merge o cafea, am si primit-o rapid de la mama. Am inceput sa ma gandesc la tot felul de prostii...la care nu cred ca m-am mai gandit vreodata. Incet aparea cate`o raza de soare, inima imi batea mai tare la gandul ca poate...poate...o sa te vad. [ De obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai, daca se poate. Cand visele devin realitate ...o sa vezi cu ochii tai, daca se poate. - Spike]


miercuri, 21 aprilie 2010

Tot ce vreau.


Vreau.Dar daca ai sti cate vreau, ai pleca fara sa intorci privirea. Azi ma gandeam la tine, ma gandeam ca as putea alerga o zi intreaga, fara incetare, as alerga prin iarba verde abea crescuta, as alerga desculta in diminetile cetoase, si sti de ce? Doar pentru a simtii bruma pe talpi, doar pentru a-mi aduce aminte de diminetile in care faceam acest lucru, dar cu tine. Si vezi? Incerc.Dar in zadar. Nu-mi iasa.
Mai vreau odata, se poate?

marți, 20 aprilie 2010

Zambesti?! :O

Deoarece mi`am dat seama ca nimic nu este mai important decat un zambet atunci cand lipseste, m`am hotarat sa spun tuturor despre asta.Sa plang? Sa fiu trista? Doar daca imi dai un motiv. Sa zambesc? Chiar si atunci cand nu e momentul. Am invatat ca...pot. Eu pot, tu poti..impreuna putem. De ce sa ne privim cu ura? De ce sa ne plangem de mila? De ce sa nu ne sustinem atunci cand simtim ca nimic nu mai conteaza pentru noi..? De ce suntem rai?Un zambet inseamna mult mai mult decat o lacrima, o lacrima care uneori e de fericire ( cum mi`se intampla mie atunci cand rad cu pofta). Si totusi, de ce? Aud de multe ori : " Romania = tzara de kkt" , dar te`ai gandit de ce? Pentru ca noi nu aducem nici`o contributie acestei tari, stam undeva ascunsi si comentam, criticam, de obicei injuram. Ma doare faptul ca trebuie sa stau in spatele pc`ului pentru a spune toate aceste lucruri, dar stiu ca macar am incercat. In concluzie: VREI SA ZAMBESTI CU MINE?